Engelse bar Le Clemenceau sluit zijn deuren in Mouilleron-en-Pareds

We zijn triest om de sluiting van onze geliefde Bar Le Clemenceau aan te kondigen, een charmant Engels café-restaurant in het hart van Mouilleron-en-Pareds (Mouilleron-St-Germain.) Eigenaren Ali en Tim Goodgame sloten vrijdag 27 september 2019 voor de laatste keer hun deuren; dit na een drukke nacht waarin veel trouwe klanten stopten voor het laatste fish and chips-evenement van de Vendée Chippy op de populaire locatie.

Gedurende vijf jaar hebben Tim en Ali met succes de lokale bevolking, expats en toeristen samengebracht met lekker bier, gesprekken en evenementen. Hun gastvrijheid en de levendige geest van de bar speelden een belangrijke rol in de gemeenschap en zelfs tot ver buiten Mouilleron-en-Pareds. Of u nu stopte voor een apéro of een cream tea, u kon altijd rekenen op een kakofonie van talen in Le Clemenceau.

Ali zegt: "We hielden absoluut van de afgelopen 5 jaar, maar na veel nadenken en een flink aantal tranen hebben we besloten dat we een verandering van levensstijl willen, gewoon omdat we meer tijd samen zouden willen doorbrengen. Het was een ongelooflijk moeilijke beslissing omdat we hard hebben gewerkt om een geweldig café op te bouwen, maar we denken dat dit voor ons het juiste moment  is."

Ali en Tim willen ook de mensen bedanken die door de jaren heen nauw met hen hebben samengewerkt.

  • Billy & Sarah Bond - voor onze vele vrijdagavonden met La Vendée Chippy
  • Sue & Stuart – voor het organiseren van de Furry Friends Quiz
  • Sue Burgess – voor haar Franglais Conversation Circle
  • Jayne – Yoga Groups voor de wekelijkse evenementen
  • Nicola Goode – Nickeoke voor haar geweldige karaoke- en dansfeesten
  • Brenda Valcke (Faucon) – of inthevendee.com en Webservices.Dramatis voor website- en marketingcreativiteit
  • Second Sunday Club voor hun beschermheerschap

Bedankt voor het samenwerken om met ons een geweldige bar te maken. Jullie harde werk en bijdragen worden zeer op prijs gesteld.

Aankondiging van nieuwe evenementlocaties:
** Vrijdagavond Fish & Chips met La Vendée Chippy aan de bar Miton Antigny vanaf 11/10/2019
*** Darts nieuwe locatie - donderdag La Table du Centre - Mouilleron en pareds
**** Conversation Circle - Nieuwe locatie - La Table du cenre - vanaf 03/10/2019

Een laatste boodschap van Ali en Tim: "We willen iedereen bedanken voor hun vriendelijke woorden, bloemen en beste wensen voor onze toekomst. Bedankt aan iedereen voor je steun in de afgelopen 5 jaar. We kijken ernaar uit jullie allemaal te zien aan de andere kant van de bar!"

Bij inthevendee.com voelen we ons goed veilig om te spreken voor de expat-, toeristen- en Mouilleron-gemeenschappen en reageren we met een grote dank, Ali en Tim, voor het anker waardoor we ons allemaal nog meer thuis voelden in de Vendée. We wensen jullie het allerbeste in jullie toekomst samen! Je zal worden gemist!

We nemen nog afscheid met enkele van onze favoriete herinneringen ...

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Share this Post