Le Tour 2020 uitgesteld tot eind augustus!

Vendéens hebben nog een kans om Le Tour de France in 2020 te beleven. Door de corona-virus pandemie moest het meest geliefde sportevenement ter wereld worden uitgesteld tot augustus 2020. Le Grand Depart is gepland voor 29 augustus in Nice. Le Tour zal op 20 september 2020 in Parijs aankomen. 

UPDATE RESCHEDULED TOUR - zie onderstaand schema en kaart:

Etappe 10 op 08/09/2020: van Ile d'Oleron via de Marais en La Rochelle naar Ile de Re (St. Martin de Re)
Etappe 11 op 09/09/2020: van Chatelaillon-Plage naar Poitiers

Beste lezers, coureurs, tour caravan ... het hele circus ... Tot ergens langs de route!

We hebben zojuist de live presentatie van de Tour de France 2020 met al zijn etappes bekeken en wat zijn we toch weer enthousiast bij inthevendee.com! Hoe geweldig is het om op een plek te wonen waar we elk jaar de mogelijkheid hebben om naar het spektakel, dat Le Tour is, heen te reizen of als je maar een jaartje of zo wacht, is de kans dat het vrijwel voor de deur komt, waar je ook woont heel groot. Nu hebben we het geluk om in de Vendée te wonen, een van de populairste fietsbestemmingen in Frankrijk en thuis van het Harmonie Mutuelle-Vendée wielerteam. Hoera!

Nu hebben ze aangekondigd om overal over de tour te praten, foto's van de presentatie te maken om op sociale media enz. te delen en dus, MeneerPreudhomme, beste tourdirecteur ooit, vinden wij het niet erg het goede nieuws te delen met onze groeiende lezersbasis, onze Vendéese inwoners en toeristen, want volgend jaar hoeven wij helemaal niet ver te reizen om ons in het circus onder te kunnen onderdompelen.

ImageImage

Share this Post